Teamtraining

Bij een teamtraining begeleiden wij mensen die zelf hun hond helemaal of gedeeltelijk vanuit hun eigen thuissituatie opleiden.

Samen met ons stellen wij een voor u op maatgemaakte training vast waarin het uiteindelijke doel is om het examen af te leggen tot officiële assistentiehond.

Dit is een intensieve training, die door sommige verzekeringsmaatschappijen wordt ondersteund, maar helaas niet door alle. Dit houdt in dat soms een gedeelte of het helemaal bekostigt moet worden. Als de hond niet door de verzekeringsmaatschappij wordt vergoed, maar wij zien wel voor u de toegevoegde waarde, dan zijn wij bereidt om samen met u een traject in te zetten waarbij wij ondersteund worden door Stichting Animals4people.

Omdat het geen standaard training is en alles op de behoefte van de cliënt en de thuissituatie moet worden afgestemd is hier geen standaard opbouw van de training voor. Het einddoel is het enige dat duidelijk is.

Mocht u hier mee over willen weten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Reacties zijn gesloten.