Huisje gezocht!


Update: Deze kanjer heeft een huis gevonden!

Helaas komt het voor dat een hond, ondanks alle trainingen en inspanningen, het toch niet haalt om assistentiehond te worden. Vaak zijn dit medische redenen of aandachtspunten op het gedrag.
Zeker dat laatste proberen we natuurlijk door middel van een training goed te krijgen, maar helaas gaat dit niet altijd. We zoeken voor deze honden een goed tehuis.  


Zo hebben we op dit moment een fantastisch leuke labradoodle reu zitten. Hij is gecastreerd en bijna 5 jaar.  Al wat ouder dus, omdat we steeds de hoop hadden dat wij het gedrag nog meer konden bij sturen, omdat hij verder zo leuk is en eigenlijk wel ons trainershart heeft gestolen.


Hij is selectief naar andere honden, maar leeft bij ons gewoon in een groep honden, waar hij zich wel comfortabel in voelt. Het is een ouwe verzamelaar. Alles wat hij ziet moet hij hebben, maar door er een favoriet speeltje tegen overzet wil hij het ook weer met je ruilen. Uiteraard vraagt dit wel even een investering, immers je moet eerst een samenwerking opbouwen.


Net als veel honden is hij absoluut geen katten fan. Daar gaat hij het liefst wel achteraan.
Kortom hij heeft een handleiding, maar als je bereid bent om deze handleiding te volgen (waar wij je graag bij helpen uiteraard), dan heb je er een super leuke hond aan.


Nu vraag je je misschien af waarom geen foto erbij? Omdat wij willen dat mensen goed het verhaal lezen en niet alleen op het uiterlijk af gaan, want we kunnen je verzekeren dan ben je op voorhand verkocht.


Wil je meer info over deze Kanjer, dan kun je mailen naar honden@gaus.nl

Reacties zijn gesloten.